HAARTRANSPLANTATIE PRP

Wat is een haartransplantatie PRP?

Haarverlies kan voor veel mannen en vrouwen heel vervelend zijn. Heeft u last van haarverlies en/of kaalheid, maar durft u niet gelijk een operatie te ondergaan? Dan kan een PRP-haarbehandeling een goede oplossing bieden.

Een PRP-haarbehandeling is een veilige en effectieve methode om zonder operatie toch uw haargroei te stimuleren. Het resultaat: 20% meer haar, langere levensduur voor uw haar en sterkere gezondere haarzakjes. Hoe een PRP haarbehandeling in zijn werk gaat leest u hieronder.

Hoe gaat een haartransplantatie PRP in zijn werk?

Bij een PRP-haarbehandeling wordt er allereerst bloed bij u afgenomen. Vervolgens wordt in een speciale centrifuge bloedplasma (PRP) van de andere stoffen gescheiden. Dit omdat bloedplasma vol groeifactoren en voedingsstoffen zit. Daarna wordt dit met een dun naadje in uw hoofdhuid ingebracht, waardoor uw haarzakjes meteen goed gevoed worden. Hierdoor krijgt u weer gezonde haarzakjes, die voor een langere levensduur van het haar en een verbetering van uw haarkwaliteit zorgen. Daarmee kunt u tevens haaruitval voorkomen. Verder vindt deze behandeling onder lokale verdoving plaats.

Wat zijn de risico’s van een haartransplantatie PRP?

  • Moeizame wondgenezing
  • Infectie


De bovengenoemde complicaties komen echter vrijwel nooit voor.

Voor meer informatie kunt u contact met Unique Zone opnemen.